Bermen en Parken

Een berm of park kan er alleen mooi uitzien als de waterafvoer goed geregeld is. Combi Drain weet deze plekken op een juiste wijze te draineren. Er is daarbij ook aandacht voor de gewenste uitstraling van de locatie.

Drainage voor alle bermen en parken – groot of klein – is mogelijk. Daarna weten de vakmannen van Combi Drain de bewerkte grond weer netjes in te zaaien. Ons moderne en zeer gevarieerde machinepark staat hiervoor ter beschikking.
Zo heeft Combi Drain verschillende frezen, rotorkopeggen, maaiers en zaaimachines. Desgewenst zijn alle bermen en parken meteen te egaliseren met diverse kilverbakken. De gazonbanden verstoren de zoden en de ondergrond zo min mogelijk.

Werkzaamheden bij bermen en parken:
– Frezen
– Egaliseren
– Inzaaien
– Maai- en snoeiwerkzaamheden
– Aanleg en onderhoud van drainage met een mini-kettinggraver
– Herstellen van paden

Mini-kettinggraver

Voor park- en tuindrainage hebben wij diverse kleine kettinggravers tot onze beschikking waarbij onze kleinste machine een werkende breedte heeft van één meter en tot een diepte van twee meter kan draineren. Net als bij de grotere machines kan ook deze machine de drainage lasergestuurd aanbrengen.

De kettinggraver heeft een afvoerband, de uitkomende grond kan dus direct worden afgevoerd. Voor het aanbrengen van het zand wordt een kleine zandkar gebruikt. 

 Een ander voordeel: deze kleine drainagemachine is handig bij de aanleg van kabels en leidingen. Het maakt smalle sleuven en werkt op tempo.

ADRES

Combi Drain: Asserwijk 34, 9406 XK Assen

Combi Drain: Trageldijk 7, 7741 KN Coevorden

Hamminga Drainage: Edama 9, 9981 ND Uithuizen

TELEFOON

0592 - 46 05 24

0524 - 51 38 24

0595 - 72 59 25

E-MAIL

info@combidrain.nl


      

Share This